Sprengen-Bergh Golfdag

Rotary Club Apeldoorn Sprengen en Golf- en Businessclub De Scherpenbergh organiseren jaarlijks de Sprengen-Bergh Golfdag, met als doel het werven van een substantiële financiële bijdrage voor een goed doel. De Sprengen-Bergh Golfdag zal dit jaar gehouden worden op vrijdag 12 juli.

 

Al zes jaar op rij is dit evenement een groot succes. Na donaties aan Starz Foundation, Hospice De Spreng, Woonstichting Eigen Dak, Villa Joep, de aanschaf van een krattenwasmachine ten behoeve van de Voedselbank en Stichting Leergeld ten behoeve van de aanschaf van 155 fietsen voor kinderen van minderdraagkrachtige gezinnen, gaat de opbrengst dit jaar naar De Zonnehoed. Dit is een wooninitiatief, dat voor een groep bewoners met een verstandelijke beperking een plezierige en veilige kleinschalige thuishaven wil realiseren, waarbij goede en juiste zorg wordt geboden en waarbij de continuïteit is gewaarborgd. De Zonnehoed zal de opbrengst van de golfdag besteden aan de inrichting van de gemeenschappelijke ruimten. De bouw van De Zonnehoed is in volle gang en zal naar verwachting in september worden opgeleverd.

 

Het programma van de Sprengen-Bergh Golfdag is compleet en omvat een 18 holes wedstrijd voor golfers, terwijl het ook mogelijk is om alleen aan het avondprogramma deel te nemen. De kosten en donatie zijn als volgt verdeeld:

 

Wedstrijd deelnemers: € 115 waarvan € 55 voor De Zonnehoed.

Deelnemers avondprogramma: € 45 waarvan € 10 voor De Zonnehoed.

Het programma is all inclusive met deelname aan de wedstrijd, de ontvangst en baanlunch, dranken en bittergarnituur tot en met het buffetdiner.

 

Bedrijven zijn van harte welkom en krijgen in ruil voor hun bijdrage ruime mogelijkheden om zich te profileren.

Meer informatie is ook te vinden op de website www.sprengen-bergh.nl.

 

Het dagprogramma ziet er als volgt uit:

 

10.30 uur             Ontvangst wedstrijddeelnemers in het clubhuis van De Scherpenbergh.

11.00 uur             Officiële opening van de Sprengen-Bergh Golfdag door een speciale gast.

11.30 uur             Shotgun start Sprengen-Bergh Golftoernooi, onderbroken door een baanlunch.

17.00 uur             Einde van de wedstrijd en samenkomst van de deelnemers in het clubhuis, gevolgd door het avond programma, met live muziek, de veiling, het buffetdiner en de prijsuitreiking met bekendmaking van de opbrengst.

21.00 uur             Afsluiting van de Sprengen-Bergh Golfdag.