Groepslessen & Baanpermissie

Beginnen met golfen was nog nooit zo eenvoudig!

Niet golfers kunnen een speciale cursus volgen, waarmee ze in zes weken baanpermissie halen en vervolgens zelfstandig kunnen gaan golfen. Deze cursus vindt plaats in het weekend en bestaat uit zes lessen van twee uur onder leiding van een gediplomeerde golfprofessional van Golf Academy De Scherpenbergh. Tijdens deze lessen, die aan groepen van maximaal zes personen worden gegeven, leren de leerlingen alle slagtechnieken om deze vervolgens toe te passen op de golfbaan. Tijdens de cursus vinden er twee regelavonden plaats en wordt het NGF golfregel examen afgenomen. Wanneer de cursus is afgelopen kunnen de leerlingen lid worden van WHC De Scherpenbergh om het geleerde in de praktijk te brengen. 

Kosten

De kosten van de cursus zijn € 195 en deelnemers aan de cursus hoeven geen inschrijfgeld voor WHC De Scherpenbergh te betalen, alleen de jaarlijkse contributie van € 109,-

 

De deelnemers moeten wel zelf voor een uitrusting zorgen, waarbij zij onafhankelijk advies krijgen van de golfprofessionals. Een passende golfuitrusting is er al vanaf € 150. 

 

 

Contact

Wilt u meedoen aan de cursus? stuur dan een mail  naar golf@scherpenbergh.nl en vraag naar de beschikbaarheid of  vul direct het  inschrijfformulier in.