1ste en 2de paasdag open

PAASLUNCH v.a. 12.00 uur


PAASDINER  v.a. 17.00 uur



 

  Paasplank € 18,50 p.p.

 

Roerei met truffel

Licht gebonden aspergesoep met kruim van parmaham

Toast met zalm en roomkaas

Wrap met serranoham en tapenade

Bus broodje met eiersalade

Flammkuchen met voorjaarsgroenten

Gegratineerde champignon met brie en pancetta

Rolletje vitello tonnato met rucola 

Paas 3 gangen diner  €33.50

 

Amuse

 

Aspergesoepje met kruim van Parmaham en kruidenolie.

 

Voorgerecht

 

Licht gerookte lamsham, kalfsragout en ballontine van poulet noir

met jonge bladsla en kerriemayonaise.

 

Of

 

Flammkuchen met voorjaarsgroenten, roomkaas,

gebakken kwartel eitje en Hollandse garnaal.

 

Hoofdgerecht

 

Langzaam gegaarde lamsnek en kalfs ribeye van de gril op een stamppotje

van tuinerwtjes met asperges en portjus met morille.

 

Of

 

Op de huid gebakken zalmfilet met gamba’s aan een spiesje, asperges, zeekraal, puree van zongedroogde tomaat en romige waterkerssaus.

 

Dessert

 

Huisgemaakte aardbeienslof met crème anglaise,

 

  passievrucht sorbet en vanillesaus.