Wij vinden het fijn als u van te voren reserveert. Bel 055-505 12 62 en vraag naar één van onze bedieningsmedewerkers.


Download hier onze menukaart


Download
LUNCH_2022.pdf
Adobe Acrobat document 5.3 MB
Download
DINER_2022.pdf
Adobe Acrobat document 19.4 MB

X-MAS


Kerstmenu €49.50

Amuse

Voorgerecht:

 

Zalm proeverij

Tartaar, graved laks, tataki, gemarineerde en gerookte zalm

met een mosterd-dilledressing.

 

of

 

Rund, kalf en kip

Runderlende met eendenlever mousse een kalfsbitterbal met truffelmayonaise

en een pasteitje met ragout van maïskip.

 

Tussengerecht:

 

Dubbel getrokken wild bouillon

Met rillette van hert, paddenstoelen, croutons en groene kruiden.

 

Hoofdgerecht:

 

Coquille & Rode mul

Op de huid gebakken rode mul en gegrilde coquilles met groenten parels,

stamppotje van venkel en choronsaus.

 

of

 

Hert & Kalf

Duo van gebakken hertenrugfilet en kalfssukade met truffel puree, bospaddenstoelen,

 verse groenten en portjus met morilles.

 

Nagerecht:

 

Crêpes Suzette

Flensjes met sinaasappel, grand marnier en een bolletje romige bloedsinaasappelijs.