Golfdagen en evenementen

Voor relatiemarketing activiteiten is De Scherpenbergh het juiste adres en de combinatie met de vergaderfaciliteiten leveren een fiscaal gunstige omgeving op . Het organiseren van relatie golfdagen mag met recht de specialiteit worden genoemd omdat hier het beste van de golfbaan, keuken en gastvrijheid samen komen. Voor feestelijke en zakelijke bijeenkomsten biedt De Scherpenbergh ruimte voor gezelschappen tot 200 personen.  

 

Wilt u een u een keer langskomen om de locatie en de mogelijkheden te bekijken bel dan met Kim of Rylana voor het maken van een afspraak via 055-5051262 of vul het contactformulier in.

 

 

 


Golfclinic

Voor deelnemers die niet golfen is een golfclinic de uitkomst. Een golfclinic is een introductie in de golfsport. Onder leiding van golfprofessionals worden de diverse golftechnieken aangeleerd. Tijdens een demonstratie krijgen de deelnemers inzicht in deze sport. Op speciale scorekaarten worden de resultaten bijgehouden van wedstrijdjes, die deel uitmaken van het programma. Personen met clinic ervaring kunnen in een aparte groep deelnemen aan een master golf clinic, waarbij minder aandacht aan de technieken wordt besteed en meer aandacht aan het spelen van een golfbaan.

 

* Vanaf 10 personen kunt u golfclinic boeken voor € 15,- per persoon per uur.

 

 

 

 


Catering en feesten

Door de ervaring die veel van onze relaties hebben met onze horecaproducten, is er vraag ontstaan naar catering. Dit hebben we vanaf 2010 opgepakt en niet zonder succes, want we kunnen ondertussen terugkijken op een behoorlijke ervaring met onder andere twee grote catering-klussen op Concours d’ Élégance Paleis het Loo. Het ging hierbij om de volledige “food & beverage” en de inrichting van 200m2 voor 400 personen. Een andere grote catering, compleet met inrichting en ondersteuning, betrof een huwelijksfeest voor circa 200 personen in Beekbergen.

 

Het gaat niet alleen om de omvang, want voor ieder gezelschap hebben we een oplossing, waarbij we ook ons personeel flexibel kunnen inzetten voor bijvoorbeeld valet parking of personen vervoer.  Omdat er veel ruimte is in het hoofdgebouw van Golf- en Businessclub De Scherpenbergh, worden er regelmatig feesten en partijen georganiseerd. Niets is te gek en omdat we maatwerk leveren is de prijs vaak verrassend gunstig!