Lustrum en een nieuwe app

'Save the date' 11 oktober 2019 

Op 1 juni 1999 werd Golf- en Businessclub De Scherpenbergh officieel geopend. Dit is ondertussen ruim 20 jaar geleden en een feestje waard, dat gaat plaatsvinden op vrijdag 11 oktober, met een wedstrijd vol verrassingen en een mooi avondprogramma. Kortom, reserveer 11 oktober in uw agenda en de uitnodiging volgt eind augustus.  

Mobiele Scherpenbergh app!

Alles onder handbereik met de webapp van Golf- en Businessclub De Scherpenbergh. Ga naar https://scherpenbergh.prowaregolf.nl/mobile log in en kies in IOS of Android voor 'zet op beginscherm' en u kunt aan de slag met het boeken van starttijden etc. Hiermee wordt tevens de golflesagenda samengevoegd, zodat alles in uw dashboard beschikbaar is. Dit geldt ook voor de desktop versie. 

 

De Scherpenbergh wenst u een prachtige zomer!