Corona Update

Beste leden van Golf- en Businessclub De Scherpenbergh,

 

Eerder dan verwacht mogen we weer gaan golfen en aan de vele reacties die we hebben gekregen, kunnen we zien dat iedereen er zin in heeft, maar we moeten nog heel even geduld hebben in verband met de volgorde waarin zaken worden geregeld.

 

Na het aankondigen van de versoepelingen is het OMT aan de slag gegaan met het aanpassen van de noodverordeningen. Tegelijk wordt het protocol voor de golfsport aangepast, zodat we dit bij de gemeente Apeldoorn kunnen indienen. Wanneer dit akkoord is, hebben we groen licht, maar het is dus nog even afwachten of we direct op de 11e al kunnen gaan golfen of dat het toch de 12e wordt.

 

Zodra dit bekend is, wordt het reserveringssysteem weer vrijgegeven voor online boekingen en vanaf morgen is onze receptie weer bezet voor telefonische reserveringen.

 

Het opengaan van de golfbanen betekent niet dat de gevaren van het coronavirus zijn geweken. Wanneer jullie op De Scherpenbergh komen zien jullie tal van aanduidingen die betrekking hebben op de richtlijnen van het RIVM. Voor de veiligheid van iedereen is het van belang dat deze richtlijnen en de aanwijzingen van het personeel strikt worden nageleefd.

 

Wij verheugen ons erop jullie weer te zien!

 

Met vriendelijke groet,

Golf- en Businessclub De Scherpenbergh

 

Joost Poppe