Maandag 11 mei open

Beste leden van Golf- en Businessclub De Scherpenbergh,
 
We hebben groen licht van de gemeente Apeldoorn en dit betekent dat we vanaf maandag weer mogen gaan golfen. Vanaf 11.00 uur wordt het reserveringssysteem vrijgegeven en kan er weer worden gereserveerd. Er is wel een grote ‘maar’.
 
Met het opengaan van de golfbaan en de verdere versoepelingen die zijn aangekondigd is de coronacrisis nog niet voorbij. Op De Scherpenbergh hebben we routes gemaakt en hygiëne maatregelen genomen. Bij dit bericht treffen jullie een overzicht van de richtlijnen aan, met één correctie: er mag in flights van vier worden gespeeld.
 
Golfers mogen niet eerder aankomen dan 10 minuten voor de aanvang van hun golfronde of golf-les en dienen direct na de golfronde de accommodatie te verlaten. De receptie met toiletten en de lockerruimte zijn open. In de kleedkamers mogen alleen de toiletten worden gebruikt.
 
Uiteraard zorgen wij voor de mogelijkheid om vanuit de baan bestellingen voor dranken en etenswaren te doen, die onze medewerkers vervolgens komen brengen
 
Het is prachtig dat we weer kunnen gaan golfen en wij vertrouwen op ieders inzet om dit een succes te maken.
 
Met vriendelijke groet,
Golf- en Businessclub De Scherpenbergh
Joost Poppe