Opening restaurant en terras 1 juni


 

 

Beste leden en gasten van Golf- en Businessclub De Scherpenbergh,
 
Vanaf 12.00 uur op 1 juni gaan ons restaurant en terras weer open, met een aantal restricties. Zo is het aantal gasten dat tegelijk binnen mag zitten 30 en op ons terras 60. Uiteraard blijft de buggybar rijden met dranken en bestellingen tijdens de golfronde. Omdat iedereen 1,5 meter uit elkaar moet zitten en om de veiligheid van ons personeel te garanderen, gelden de volgende regels.
 
Tafels in het restaurant moeten worden gereserveerd en hierbij houden we er rekening mee dat u bij goed weer buiten wilt zitten. Echter, wanneer u deze optie gebruikt, vervallen de rechten op de restauranttafel. Tot 16.00 uur kunt u een tafel voor de tijd van één uur reserveren en na 16.00 uur kan dit voor de tijd van twee uur. De keuken is open tot 22.00 uur.
 
Terrastafels hoeven niet te worden gereserveerd en alleen op aangeven van het personeel mag er plaats worden genomen. Eerst melden! De restaurantgasten maken gebruik van de entreetoiletten en terrasgasten worden via een route naar de kleedkamertoiletten geleid. De kleedkamers zijn alleen bestemd voor toiletbezoek, hier mogen geen kleding of schoenen worden neergelegd.
 
Betalen is alleen mogelijk per pin of op rekening. De pintransacties worden aan de tafel verricht en de afrekening is per tafel, dus er kan niet worden gesplitst. Alle gasten moeten via de receptie binnenkomen en desinfecteren hun handen bij de speciale zuil. Houdt te allen tijde de 1,5 meter regel in acht. Instructies van het personeel moeten worden opgevolgd.
 
Afhankelijk van de ervaringen kunnen er wijzigingen in deze richtlijnen worden aangebracht, waarvan wij iedereen zo snel als mogelijk op de hoogte zullen stellen.
 
Met sportieve groet,
Golf- en Businessclub De Scherpenbergh
Joost Poppe