Alleen voor bedrijfsleden

Inschrijving de Stedendriehoek Businesscompetitie geopend!

Na twee alternatieve jaren, kunnen we ons weer opmaken voor een echte de Stedendriehoek Businesscompetitie. Vanaf mei kunnen de onderlinge poulewedstrijden worden gepland en de halve finales en finale zijn op 4 en 11 oktober. Inschrijven kan tot 15 april via het ledenportaal van onze website of een mail naar golf@scherpenbergh.nl

 

De spelvorm blijft hetzelfde met een paar wijzigingen in het reglement. Onveranderd is de naam van de hoofdsponsor en naamgever Uitgeverij de Stedendriehoek. Al meer dan 40 jaar gevestigd in Apeldoorn als zelfstandige uitgeverij van onder andere Nieuwsblad de Stedendriehoek.

 

De Scherpenbergh Business Trophy

Op 25 mei is de golf-relatie-dag van Golf- en Businessclub De Scherpenbergh. Het programma begint om 11.00 uur en naast de 18 holes wedstrijd worden de deelnemers de hele dag verzorgd en is dit een ideale gelegenheid om kennis te maken met andere bedrijfsleden. Inschrijven is alleen mogelijk voor speelgerechtigden van de bedrijven die lid zijn van Golf- en Businessclub De Scherpenbergh, door een mail te sturen naar golf@scherpenbergh.nl

 

Vrije businessclub golflessen

Op de vrijdagen 22 april, 17 juni, 26 augustus en 28 oktober zijn er weer trainingsdagen onder begeleiding van een van onze golfprofessionals. Om 14.30 uur worden de deelnemers ontvangen met koffie en om 15.00 uur volgt de training van 1,5 uur. Naast de nuttige aanwijzingen van de golfprofessionals, is dit meteen een goede netwerkgelegenheid. Opgeven voor de trainingen kan door een mail te sturen naar golf@scherpenbergh.nl    

 

De kracht van de boodschap zit in de herhaling!

Wij begrijpen dat dit veel informatie ineens is en daarom ontvangt u regelmatig herinneringen en zullen wij ook telefonisch vragen naar uw aanwezigheid bij deze evenementen.